Sun protection face & lip SPF 50
Sun protection face & lip SPF 50 Careplus sun protection face & lip SPF 50+

Sun protection face & lip SPF 50

Een anti-zonnebrandcreme 2-in-1 product, speciaal ontwikkeld voor de zomer- of wintersport, met een zeer hoge beschermingsfactor SPF 50. De Care Plus® Sun Protection Face & Lip SPF 50 bevat naast de zeer hoge bescherming ook verzorgende en kalmerende eigenschappen. De crème kalmeert de huid dankzij o.a. de Canadian Willowherb™, Cardiospermum halicacabum, Echium oil, elementen van de zonnebloem, Allantoïne, Bisabolol en Panthenol.

De lipbalsem is perfect geschikt om uw schrale of droge lippen te verzachten èn te beschermen tegen de beschadigende Uv-stralen van de zon. Met Vitamine E ter bescherming tegen invloeden van buitenaf en Shea Butter voor een voedende verzorging, is dit een ideaal huidverzorgingsproduct voor warme en koude klimaten. MySafeSkin vindt dat een anti-zonnebrandcreme niet mag ontbreken naast het dragen van uv-beschermende kleding zoals uv-hoed, uv-shirt of uv-badpak.
  • Afmetingen: 23 x 40 x 105 mm
  • Gewicht: 32 gram
  • Inhoud: 20 ml

Zonbeschermend 2-in-1 product in handige reistube
De Sun Protection Face & Lip is ideaal voor een weekendje naar de zon. Het 2-in-1 product bespaart al extra ruimte en dankzij het handige formaat mag het gewoon mee in de handbagage. De reistube is ideaal om gezicht en lippen ook tijdens de reis te blijven verzorgen. MySafeSkin adviseert deze creme te smeren daar waar u geen uv-beschermende kleding draagt.
Voor meer info over Careplus en de gebruiksaanwijzing klik hier.

Details

  1. Artikelnr
    F-CP36152/20ML
€14,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten