Sun Protection Outdoor and Sea SPF 50
Sun Protection Outdoor and Sea SPF 50 Sun Protection Outdoor and Sea SPF50

Sun Protection Outdoor and Sea SPF 50

De waterbestendige zonnelotion Care plus® Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 beschermt jouw huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon én tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen. Dit unieke en gepatenteerde anti-zonnebrandcreme draagt bij aan een onbezorgde zonvakantie, maar is natuurlijk ook uitstekend te gebruiken bij bushcraft activiteiten.

De kwal zweeft door het water en herkent in jouw lichaam een mogelijke prooi. Veel kwallensoorten kunnen steken wanneer zij in contact komen met mensen. Bij aanraking injecteert de kwal gif in de huid. Een kwallensteek kan pijn, zwelling, jeuk en roodheid van de huid veroorzaken. De ernst van de klachten hangt af van de soort kwal en de hoeveelheid gif die is geïnjecteerd. Sun Protection Outdoor & Sea werkt als een beschermlaag op de huid. De kwal herkent jou niet als prooi. Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 biedt bescherming tegen de meeste kwallensteken, koralen en zeeanemonen.
Breng 30 minuten vóór blootstelling aan de zon de crème zorgvuldig aan. Wij adviseren je tussen 11.00 en 15.00 uur de schaduw op te zoeken. Breng de crème regelmatig opnieuw aan.
  • Afmetingen: 35 x 48 x 124 mm
  • Gewicht: 108 gram
  • Inhoud: 100 ml
MySafeSkin adviseert deze creme te smeren daar waar u geen uv-beschermende kleding draagt.
Voor meer info over Careplus en de gebruiksaanwijzing klik hier.

Details

  1. Artikelnr
    F-CP36154/100ML
€15,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten