Sale - Effen gekleurd shirt met lange mouwen - meerder kleuren
Sale - Effen gekleurd shirt met lange mouwen - meerder kleuren Effen grijs gekleurd shirt met lange mouwen Effen blauw gekleurd shirt met lange mouwen Effen roze gekleurd shirt met lange mouwen Effen rood gekleurd shirt met lange mouwen Effen aqua gekleurd shirt met lange mouwen Effen grijs gekleurd shirt met lange mouwen Effen blauw gekleurd shirt met lange mouwen

Sale - Effen gekleurd shirt met lange mouwen - meerder kleuren

Effen zwemshirt met lange mouwen en boordje. Met contrasterende kleuren afgewerkt. Een bijpassende short is in twee modellen verkrijgbaar. Hightech Italiaans weefsel 80% Nylon / 20% Dupont Lycra©. Vier maal meer chloorresistentie dan gewone elasthan. Lycra© is schimmelwerend. UPF/SPF 50+ voor optimale zonbescherming.

Dit product is in de uitverkoop/sale en kan niet geruild worden. SALE / aanbieding 50% korting.
 

Details

  1. Artikelnr
    F-302.B/1-2yrs
€22,95 €47,95

Opties

 In winkelmandje

Gerelateerde producten

SALE set short en shirt effen gekleurd in aqua


Om uw kind ook deze zomer weer van de zon te laten genieten heeft MySafeSkin een hele mooie aanbieding: een set van short en shirt in aqua. De short heeft een trekkoord in de taille; het shirt heeft een boordje en is verkrijgbaar met lange of korte mouwen.
Het shirt is in dezelfde kleur verkrijgbaar of licht aqua. Ook in de sale: de kleuren roze, blauw en grijs.
Artikelnr: SET.A2-4LS
€73,00 €19,95

SALE set short en shirt effen gekleurd in blauw


Om uw kind ook deze zomer weer van de zon te laten genieten heeft MySafeSkin een hele mooie aanbieding: een set van short en shirt in blauw. De short heeft een trekkoord in de taille; het shirt heeft een boordje en is verkrijgbaar met lange of korte mouwen.
Het shirt is in dezelfde kleur verkrijgbaar of licht blauw. Ook in de sale: de kleuren roze, aqua en grijs.
Artikelnr: SET.B1-2LS
€73,00 €19,95

SALE set short en shirt effen gekleurd in grijs


Om uw kind ook deze zomer weer van de zon te laten genieten heeft MySafeSkin een hele mooie aanbieding: een set van short en shirt in grijs. De short heeft een trekkoord in de taille; het shirt heeft een boordje en is verkrijgbaar met lange of korte mouwen.
Het shirt is in dezelfde kleur verkrijgbaar of licht blauw. Ook in de sale: de kleuren roze, aqua en blauw.
Artikelnr: SET.G6-8LS
€73,00 €19,95