Coolibar UV hoodie herentrui felblauw
 

Coolibar UV hoodie herentrui felblauw

Sportief en stijlvol ben je met deze UV werende hoodie van Coolibar. Leef je uit met buitensporten zoals hardlopen of yoga in deze lichtgewichte trui. 

Details

  1. Artikelnr
    F-01602-4066/52
€74,95

Opties

 In winkelmandje
Dit item bevat de ZnO SUNTECT® technologie. Het kledingstuk bevat miljoenen deeltjes zinkoxide, wat ook gebruikt wordt in zonnebrandcrème en huidirritatie voorkomt. Samen met het comfort van natuurlijk katoen, viscose en bamboo, beschermt dit mooie item je optimaal tegen schadelijke invloeden van de zon. Ideaal om het hele jaar door te dragen.Goed beschermd leven in de zon: dat is de missie van Coolibar, hét Amerikaanse kledingmerk op het gebied van UV werende kleding. Een echt lifestylemerk voor dames, heren en kinderen met een uitgebreide collectie van hoogwaardige kwaliteit. Trendy UV-wear die 98% bescherming biedt tegen schadelijke UV straling (staat gelijk aan een permanente SPF50+). 
Koud wassen, met de hand of in de machine.
Goed beschermd leven in de zon: dat is de missie van Coolibar, hét Amerikaanse kledingmerk op het gebied van UV werende kleding. Een echt lifestylemerk voor dames, heren en kinderen met een uitgebreide collectie van hoogwaardige kwaliteit. Trendy UV-wear die 98% bescherming biedt tegen schadelijke UV straling (staat gelijk aan een permanente SPF50+). De designs van Coolibar zijn trendy en de stoffen worden uitvoerig getest. Zo wordt elke stof wel veertig keer gewassen en langer dan 100 uur blootgesteld aan UV straling. De UV werende kleding van Coolibar beschermt de huid ook na vele wasbeurten nog steeds optimaal tegen ultraviolette straling. Coolibar maakt gebruik van de kennis op het gebied van UV straling uit Australië en verwerkt dat in alle producten. Kleding en accessoires van Coolibar worden ook aangeraden door de Amerikaanse huidkankerstichting, de Melanoma International Foundation en de Amerikaanse Academie van Dermatologie. 

Gerelateerde producten

Aanbevolen producten