SALE

Alleen bij MySafeSkin. Aanbiedingen van uv beschermende kleding. Deze kleding beschermt de huid tegen verbranden door de zon. Reduceert de uv stralen op de huid met 97,5%. 
UV beschermende kleding, jongens uv-kleding, meisjes uv-kleding, babykleding, zonwerende zwemkleding, uv zwembroek,  uv-baby, uv-shirt, uv-short, uv-broek, uv-badpak, uv-zwemshort, zonwerende kleren, uv zwemkleding, zonwerende kleding, puber jongetjes kids. MySafeSkin heeft het beste aanbod van de merken Little Red Fish, Coolibar, 4BB2, Sun Emporium, UV-SunSense en BabyBanz.

Producten per pagina
SALE set short en shirt effen gekleurd in aqua

SALE set short en shirt effen gekleurd in aqua


Om uw kind ook deze zomer weer van de zon te laten genieten heeft MySafeSkin een hele mooie aanbieding: een set van short en shirt in aqua. De short heeft een trekkoord in de taille; het shirt heeft een boordje en is verkrijgbaar met lange of korte mouwen.
Het shirt is in dezelfde kleur verkrijgbaar of licht aqua. Ook in de sale: de kleuren roze, blauw en grijs.
Artikelnr: SET.A2-4LS
€73,00 €39,95
SALE set short en shirt effen gekleurd in blauw

SALE set short en shirt effen gekleurd in blauw


Om uw kind ook deze zomer weer van de zon te laten genieten heeft MySafeSkin een hele mooie aanbieding: een set van short en shirt in blauw. De short heeft een trekkoord in de taille; het shirt heeft een boordje en is verkrijgbaar met lange of korte mouwen.
Het shirt is in dezelfde kleur verkrijgbaar of licht blauw. Ook in de sale: de kleuren roze, aqua en grijs.
Artikelnr: SET.B1-2LS
€73,00 €39,95
SALE set short en shirt effen gekleurd in grijs

SALE set short en shirt effen gekleurd in grijs


Om uw kind ook deze zomer weer van de zon te laten genieten heeft MySafeSkin een hele mooie aanbieding: een set van short en shirt in grijs. De short heeft een trekkoord in de taille; het shirt heeft een boordje en is verkrijgbaar met lange of korte mouwen.
Het shirt is in dezelfde kleur verkrijgbaar of licht blauw. Ook in de sale: de kleuren roze, aqua en blauw.
Artikelnr: SET.G0-1LS
€73,00 €39,95
SALE set short en shirt effen gekleurd in roze

SALE set short en shirt effen gekleurd in roze


Om uw kind ook deze zomer weer van de zon te laten genieten heeft MySafeSkin een hele mooie aanbieding: een set van short en shirt in roze. De short heeft een trekkoord in de taille; het shirt heeft een boordje en korte mouwen.
Het shirt is in dezelfde kleur verkrijgbaar of licht roze. Ook in de sale: de kleuren blauw, aqua en grijs.
Artikelnr: SET.P6-8SS
€73,00 €39,95
Producten per pagina